Misterele Cameliei

Sambata si duminica, contracandidata mea, dna Camelia Gavrila revolutioneaza conceptul de cortegiu electoral si trimite la defilare pe Copou o turma de motociclisti care isi ambaleaza in draci motoarele. Sunt curios, la vot, cum isi vor arata recunostinţa cei din Copou pentru concertul oferit de dna inspectoare-sefa.
Pentru mine este un mister cum de o profesoara, inspector la stat, bugetar de o viaţa, pune la bataie pentru aceasta campanie sume de ordinul a sute de mii de euro. Pesemne a strans banii din frageda pruncie si a facut economie la concedii si la bucate pentru a evolua la o asemenea inalţime acum. Cred ca pot depune marturie pentru aceasta scolile din Iasi care au privit cum doamna inspector de stat s-a zbatut eroic si dezinteresata pentru renovarea lor, luptandu-se in acest rastimp cu lipsurile personale ivite din efortul dansei de economisire personala.
Sunt tare curios să aflu cat va declara la Curtea de Conturi dna inspectoare, sigur va fi sub limita legala de 50 de mii de euro. Dar cheltuielile actuale, hectarele intregi de mesh-uri, banere, spatii în ziare, sediul de campanie de la Toyota, caravanele electorale, revistele dedicate ce amintesc de ridicolul cult al personalităţii? Astea vor fi fiind gratis? Sau furnizorii i-au făcut taman pentru campanie reducere de 90%, iar toÅ£i din jurul dumneaei lucrează dezinteresat, voluntari, neplătiÅ£i? Mistere, mistere… surprize, surprize…

Comments are closed.