Crâncena luptă a dlui Nani cu iredentismul alimentar din Podul de Fier

Faptele marunte creioneaza mari portrete! Si pentru a nu risipi aceste marunte fapte doresc sa vi le transmit dvs., cititorilor mei, pentru o destoinica aducere aminte.

Imaginea pe care o avusesem despre fostul de-acum manager al “Antibioticelor” a fost intotdeauna una buna, cu un plus de deferenta in ceea ce priveste talentul sau managerial. De aceea chiar doream sa propun tuturor sustinatorilor mei la alegerile din 30 noiembrie, in eventualitatea in care nu aveau alte preferinte pentru Senat, sa ii acorde votul dumnealui. Ma gandeam chiar sa il contactez cu 10 zile inainte de alegeri pentru o eventuala colaborare a reprezentantilor nostri in sectiile de votare, in sensul ca legea sa nu fie calcata in picioare.

Dar in jur de 18-19 noiembrie, vanzatoarea de la magazinul meu din Podul de Fier imi povesteste o frumoasa intamplare care il are ca protagonist pe insusi dl Nani.

Iata despre ce este vorba:
Stimabilul candidat pentru Senat intra in acest magazin in jurul pranzului, insotit de o onorabila doamna, dupa ce a adastat vreun minut uitandu-se de afara la vitrina pe care erau postate trei afise electorale ale subsemnatului.

Stimabilul face cumparaturi de 4,6 lei, dupa care, grav, cand ajunge la casa de marcat, ia atitudine si priveste sever la casierita:

-Cum va permiteti sa lipiti afise electorale in spatii comerciale, doamna?!?

-Buna ziua, dl Nani. Stiti, dl Christescu in calitate de proprietar poate face cam ce doreste la el in casa.

-Acest Christescu, seful de magazin sau ce o fi, din partea cui candideaza?

-Din partea UDMR-ului, domnule.

Mustata dlui catindat se zburleste strasnic si patriotic, apoi, privind crunt catre vanzatoare, lanseaza mesajul final inainte de a iesi demn si cu fruntea sus din magazin.

-Vreau sa stiti ca este pentru ultima oara cand am facut cumparaturi dintr-un magazin unguresc!

Acum cand alegerile au trecut si cunoastem rezultatele, o concluzie se poate desprinde cu siguranta din aceasta intamplare, iar aceasta concluzie nu poate fi decat linistitoare pentru dl Nani!

Desi comportamentul dumnealui de peremist ne face sa credem ca pozitionarea lui electorala in pesedeu a fost o eroare, totusi aceasta eroare nu a avut urmari in ceea ce priveste finalitatea activitatii sale electorale. Cu siguranta nu ar fi intrat nici daca era pe listele peremeului! Singura consecinta pe care a avut-o aceasta intamplare este ca dl Nani a pierdut cam 200 de voturi care, poate, l-ar fi ajutat in atingerea obiectivului dumisale.

Intru ieri in posesia informatiei potrivit careia acelasi stimabil domn refuza sa onoreze datoriile contractate catre unii colaboratori in timpul campaniei electorale.

Iata, deci, ca oricat te-ai bucura de o imagine pozitiva si colaboratori competenti, un caracter puternic reuseste intotdeauna sa-si infranga avantajele!

Comments are closed.