Cum se vede tăierea pensiilor de sub casca de la coafor

,, Mai neim iz roberta anastase end aim caming from ză cauntri uer deiniubs maicsis delta romeinia laughing”. Aceasta a fost declaraţia de competenţă de la care a pornit ascensiunea celui de-al treilea om din stat în regimul Băsescu.
Dacă ar avea cineva curiozitatea să cerceteze mai de aproape meritele celei care deschide zilnic lucrările Camerei Deputaţilor, în funcţie de cheful cu care şi-a părăsit dimineaţă coafeza sau dispoziţia pe care i-a dat-o constatarea că nu o mai încape toaleta cumpărată de curând, ar constata că istorica izbândă în concursul de Miss România 94 este singura realizare personală a acesteia.
Studii făcute pe toace şi posturi obţinute pe bază de numire politică, o prezenţă discretă în funcţia bine remunerată de europarlamentar şi apoi saltul cel mare… Roberta maics romeinia laughing.
Fetele ambiţioase de acest gen fac alegerile în tinereţe atunci când argumentele lor sunt convingătoare şi proaspete, astfel că Roberta a făcut bine alegându-l pe Băsescu în detrimentul lui Răducioiu. Scurta prestaţie profesionistă pe care a avut-o Miss la Ministerul Transporturilor condus de vânjosul cărmaci, viitor prezidenţiabil, a avut un efect orgasmatic asupra viitorul ei.
Şi din păcate şi al nostru… .
La început timidă şi cu ochii umezi ca de căprioară, mai de curând Roberta a început să-şi dea cu părerea în diverse situaţiuni. După cum transmite Mediafax, Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a afirmat că “statul se împrumută în fiecare zi pentru pensii” şi că dacă în Romania punctul de pensie ar fi rămas la 45%, anul viitor statul ar fi trebuit să împrumute 5 miliarde de euro, iar în 2012 alte 6 miliarde.
Mai rămâne s-o mai auzim pe Roberta vorbindu-ne de inflaţie, devalorizare sau interese geostrategice, după surpriza pe care ne-a făcut-o povestindu-ne de punctul de pensie şi împrumuturile externe ale statului, ca să trăim cu impresia că prestaţiile, constituţionale desigur, de la Cotroceni au contribuit la naşterea din spuma competenţei a unei adevărate gânditoare politice.
,,Această situaţie nu poate să continue şi cred că un act de responsabilitate din partea clasei politice este acela de a lua decizii pentru prezent, dar şi pentru generaţiile care vor veni”, a mai spus Anastase, în cadrul unei conferinţe de presă la Sinaia.
Se pare că pentru şleahta de fufe şi pitici ce compun curtea regală a acestui preşedinte ofticos şi zurliu, pensiile unor oameni ce au muncit o viaţă întragă sunt singura salvare a bugetului.
Aruncatul banilor pe geam cu tot felul de iniţiative tembele ale lui Udrea, hoţiile de la Ministerul Transporturilor, banii împărţiţi pentru sprijin politic de Miss în Parlament lichelelor care îi vor deturna sau vor construi o biserică prin satul Mărlăneştii din Vale, de pe unde se trag parlamentarii portocalii, nu reprezintă fonduri la care se pot face economii.
Furturile din licitaţiile prin care statul face achiziţii şi se dotează cu obiecte şi servicii la preţuri umflate cu pompa nu sunt ţinte de economii pentru Miss Anastase. Traiul bun de la Camera Deputaţilor şi protocolul generos, asezonat de limbile date de diverşi atârnători, o fac pe Madam să se creadă un fel de roată de rezervă de-a lui Udrea, oamă politică în devenire.
Deja răul a fost făcut iar paţachinele politice pedeliste trăiesc cu impresia că merită respect pentru efortul pe care îl fac în fiecare dimineaţă de a se trezi şi a ne ferici cu mofturile lor.
Faptul că viitorul acestor tolomace rătăcite în politica dâmboviţeană tinde spre zero, nu compensează ruşinea de a fi obligaţi să suportăm aceste jalnice personaje. Dar, dacă aceste personaje au fost norocoase în alegerea lor, cetăţenii României au fost mai puţin inspiraţi.
Aceştia sunt acum în ipostaza celor care trec prin criza vârstei mijlocii. Cândva au ales o fată proaspătă, plină de nuri şi elevă conştiincioasă iar acum sunt nevoiţi să dea ochii zilnic cu o matroană grasă, buhăită şi cu părul pe bigudiuri, ce stă cu televizorul numai pe Taraf TV.

Comments are closed.