Severin și pixelul albastru

Ce spuneți de această declarație?

,,Eu am facut o analiza despre amendamentul respectiv si factura respectiva era pentru pachetul acesta de servicii de consultanta. Ei au trimis si un model de factura cu o suma mai mare dar in care nu aparea pentru ce sunt banii. Contractul nu l-am semnat, l-am negociat, negocierile s-au incheiat si mi-au spus ca pana trimit forma finala m-au rugat in baza lor sa le trimit factura. Era vorba de executarea unor servicii care intrau in contract”.

Dar de aceasta?

,,Colegul meu austriac banuiesc ca stie de ce si-a depus demisia. Eu nu stiu de ce si-a depus dansul demisia. Eu, personal, stiu de ce nu imi depun demisia. Si nu voi face lucrul acesta. Nu am comis niciun fel de act cu rea credinta, nu am comis niciun fel de ilegalitate, iar aceasta acuzatie sau alegatie, potrivit careia pentru a indeplini o procedura parlamentara am acceptat sa percep bani, este o alegatie falsa”.

Ei, ce părere aveți? Nu-i așa că e savuros!

Din această minunată justificare ar trebui să înțelegem că:

-Da, e adevărat că am făcut niște servicii, le-am facturat și le-am trimis-o factura, deși nu semnasem contractul! Căci, de… e foame mare și e criză!

-Dar, nu! Nu este adevărată alegația că am propus un amendament (acela din cadrul contractului de consultanță pe care l-am facturat) pentru bani! L-a propus fraierul de Bodu după ce l-am rugat eu! ,, E important pentru noi să lucrăm prin intermediari”. dixit Severin.

Diferența fundamentală între politicianul român și cel austriac sau sloven, nu este faptul că acesta fură cu nerușinare iar ceilalți nu, ci aceea că atunci când sunt prinși, austriacul și slovenul își dau demisia imediat, pe când românul nu!

El începe să-ți explice cu tupeu că ceea ce vezi tu nu este adevărat! Cu elocința țiganului care prins cu găina sub palton se jură că nu știe de unde a apărut orătania, sau cu fermitatea contrabandistului prins cu pușca fumegând în mână lângă căprioară, ce se sumețește la tine că a făcut-o în legitimă apărare pentru că, vezi Doamne, sărise dihania la gâtul lui!

Demisie de onoare, n-are tata că ți-ar da! Ce-i aia demisie! Demisia e pentru fraieri și pentru proști! Noi o ținem pe-a noastră, langa-danga, gaia-mațu și privim reporterul în ochi:

-Nu e Domne’ nimic adevărat! Sunday Times e un fel de ,,Cancan” combinat cu ,,Ciao”. E o acțiune de decredibilizare a Parlamentului European în general, a României în particular. E un trucaj ordinar! Vocea parcă nu e a mea, iar despre filmare ce să mai vorbim, priviți cum se vede ca prin ceață.

Ne suspendăm repede din funcția de vicepreședinte la PSD, că de acolo, oricum nu vine nici un ban! Ne suspendă de la partid, oleacă, până vin coledzi să ne explice ce păcat ar fi să pierdem noi ditai europarlamentarul isteț și plin de inițiativă, și dă-i frate tot așa… . Câini latră, caravana trece! Și o ținem tot așa, până uită dracului bizonul!

În țara în care problema unui stadion prevăzut să coste 120 de milioane de euro și care a ajuns la 240 milioane de euro, nu este cine face pușcărie și cât, ea fiind cine taie panglica la inaugurare, Oprescu sau Udrea, ce importanță mai are Severin?!

Cine o să-și mai aducă aminte la următoarele alegeri, de care ori fi ele, că Severin Adrian a furat ca un ghiolban!

 

Comments are closed.