Un călduros bun venit în opoziție doamnei Mihaela Popa!

La vremuri de restriște și de grele încercări se vădesc marile caractere și iacă-tă că aceste clipe au sosit! În fața grelelor încercări ce pasc opoziția acum, în prag de preluare a puterii, de peste tot, din zeci și zeci de vizuine apar specialiști în modernizarea statului ce nu pregetă să-și asume responsabilități și nu vor să lase descoperită sărmana opoziției în confruntarea cu exercițiul puterii.

După creierul relațiilor externe al PDL-ului și ne referim aici la dl. Frunzăverde și frunza bătută de vânt prin toate partidele, de astă dată ne referim la dl Pruteanu de la Neamț iată că și doamna Popa Mihaela se pregătește să pășească pragul sediului din Podul Roș.

De-a lungul ultimilor patru ani, atunci când mai dădea peste dânsa câte-o supărare politică, a mai trecut pe lângă ușa sediului liberal și vărsând câte-o o lacrimă pentru nerecunoștința colegilor, îi mai venea așa în câte-o doară chiar să și intre. Dar n-a intrat. Doar a zgâriat așa, alene și gânditoare, cu unghia în ușa de termopan până când și-a dat seama că ar putea fi văzută…apoi a plecat.

Și n-a plecat așa… de frică, căci ea nu este fricoasă. Ea are o menire de om politic și nu își poate permite să își trădeze alegătorii! Căci trădarea este un lucru rău și cu păcat! Ea doar s-a gândit că dacă va ajunge aici, ar fi posibil să își continue proiectul ei politic de dreapta, aici imaginați-vă că ridic mâna dreaptă că să vizualizați proiectul ei politic.

Dar pentru acest proiect ar fi bine ca din toamnă să fie tot pe colegiul dumneaei că de’, știm cu toții că proiectele au nevoie de timp. Sau măcar de vicepreședinția Consiliului Județean sau ceva asemănător! N-ar fi păcat de experiența dânsei să nu poată fi pusă în valoare?

Eu sper că doamna senatoare să găsească înțelegere la nivelul conducerii Partidului Național Liberal din Iași astfel ca, aidoma sculpturii pentru care domnul Simirad a plătit drepturi de autor de 40 000 de dolari unui om care și-a dat acordul de degeaba, în sediul din Podul Roș să se poată reconstitui scena ,, Patria regăsindu-și fii și ficele!”.

Profit de această ocazie pentru a fi primul care îi voi spune neobositei luptătoare pentru drepturile femeilor, a bărbaților, a alegătorilor, a aleșilor și a tuturor categoriilor de cetățeni care au sau nu au nevoie de ajutor, un călduros: Bine ați venit!

 

P.S. Sper să nu uitați să puneți o vorbă bună și în fața domnului Oprea. Revenirea acestuia în partidul care l-a lansat, ar fi punctul final al unei frumoase bucle în timp care s-ar închide în folosul partidului, care ar câștiga o binemeritată dimensiune academică, și în al domniei sale, în particular. Plus că aș putea și eu personal să experimentez pe viu o expresie care este în vogă în USL, și anume că ,, În politică trebuie să fi pregătit să înghiți câteodată și o broască”. De când am auzit pentru prima oară această expresie, trebuie să recunosc că m-am gândit întotdeauna la reîntoarcerea domnului profesor!

 

 

 

 

Comments are closed.