Noi îți explicăm ceea ce ți se întâmplă!

Știți de ce nu se dau la cinematografele din mall-urile românești filme cu proști?

Păi, e simplu. Pentru că sunt prea intelectualiste, prea absconse și uneori prea greu de înțeles pentru electorul mioritic!

Oare de ce s-a întors la Cotroceni, în postură de consilier prezidențial!!!, analistul nebărbierit pe creier ce a născut-o pe Albă ca Zăpada într-un moment de sevraj empatic săvârșit la Cotroceni?

Oare de ce a trecut la liberali senatoarea Plăcintă? Vorbim de acea plăcintă care este mai cunoscută ca mamă de satanist retardato-agresiv decât de vreo competență ministerială sau politică.

Oare de ce Miki Șpagă a fost achitat, iar Năstase se pregătește și el făcându-și încălzirea pe blogul propriu cu un joc de glezne filozofic ce se referă la considerațiuni asupra inamovibilității judecătoarei ce se ocupă de dosarul lui?

Sunt o sumedenie de întrebări la care roiuri de analiști stau în block-starturi gata-gata să ne lumineze. De ce s-a întâmplat? Care este scenariul? Ce spun sursele? Matale, telespectatorule, tu cam ce părere ai? Ia trimite repejor un sms și zi-ne ce crezi tu că se v-a întâmpla?

Prea multe filme cu Sergiu Nicolaescu și prea multe cărți de-ale lui Grigore Cartianu au creeat un reflex pavlovian psihotic la semidocții noștri analiști.

Lăzăroiu nu s-a întors la Cotroceni pentru că el este țucălarul preferat și a fost fugărit doar așa, de ochii lumii, pe când imaginea coaliției mai însemna ceva… Nu! Nici vorba că el s-a întors la origini, acolo în cloaca unde s-a afirmat, pentru că el este singurul genul de consilier pe care Băsescu îl poate tolera. La televizor vom afla ca aceasta reîntoarcere este un gest politic și este parte a unei strategii care demonstrează că …

Nici doamna Plăcintă nu a trecut la liberali pentru că este o jigodie lipsită de caracter pentru care singurul interes al așa zisei prestații politice depuse a fost și este interesul personal. Sau faptul că prin această trecere speră să-și protejeze beizadeaua, dacă acesteia i se mai cășunează că cea mai bună metodă de a te despărți de prietena din dotare este să o calce cu mașina. Nu, în nici un caz! Ea dorește să continue un proiect politic început, mai discret e adevărat, încă dinainte de căderea guvernului MRU, dar atunci, din cauza bestiilor de ziariști care au hărțuit-o, suflețelul ei simțitor nu a avut tăria să și-l asume.

Cât despre Miki și Bombonel ce să mai vorbim… Niște sfinți cu aură de fecioare ce pot fi pictați în naosul unei biserici! Dealtfel, dacă ne întoarcem în timp la perioada 2000-2004 și căutăm bine prin țară, o să găsim niscaiva așezăminte bisericești cu asemenea fresce ce imortalizează figurile lor nevinovate. Zicala asta, cum că în justiția română ,,Procesul lung, achitare sigură… că până la urmă tot ajung ai noștri la guvernare”, e evident răutăcioasă și lipsită de fundament real.

Lucrurile nu pot fi simple în România! Vorba Realității Tv în singura confesiune sinceră pe care o face telespectatorilor ei în fiecare seară, aceea din promo, unde ne mărturisește:

Noi îți explicăm ceea ce ți se întâmplă!

Comments are closed.