În oala USL-ului au ajuns să fiarbă până și izmenele lui Oprea

Cu siguranță că a venit momentul ca USL-ul să dispară! Ar fi benefic și pentru PNL și pentru PSD, dar mai ales pentru electoratul lor, deoarece dacă această construcție contra naturii mai continuă să existe, se poate lesne întrevedea un viitor lugubru pentru ambele formațiuni politice!

,,Cine se aseamănă, se adună!” sau ,,Te bagi în Troacă, te mănâncă porcii”, scuzați don’ Vlasov, nu sunt proverbe degeaba inventate! A sta la aceeași masă cu un Daniel Nimeni Constantin, în spatele căruia nu există nimic altceva decât un securist burtos și transpirat care suferă de accese de grandomanie, e un semn clar de prostie. Iar dacă la aceasta se mai adaugă și cooptarea în USL a mareșalului izmenelor, însoțit de trădătorii săi, e un caz clar de diagnosticat: Ponta și cu Antonescu și-au pierdut mințile!

Iar dacă de soarta lui Ponta mi se rupe, în schimb de a liderului liberal mă doare. Și asta nu pentru că aș avea vreo considerație pentru politicianul Antonescu, care plecat de pe un val uriaș de simpatie a reușit, prin propria-i prestație, să devină una dintre cele mai antipatizate figuri din politica românească. Am considerație pentru instituția liderului liberal, instituție care a fost onorată de prestațiile politice ale Brătienilor, ale unui Sturza, ale unui I.G.Duca sau chiar de cele mai recente ale lui Ionescu-Quintus sau Călin Popescu Tăriceanu.

Partidul Național Liberal a fost principalul factor de modernizare al României, având inițiative și viziuni care au transformat și modernizat această țară. Rolul acestui partid este să guverneze, să se preocupe de economie și investiții, să se focuseze pe creșterea și îmbogățirea clasei de mijloc, să se zbată pentru autostrăzi și investiții în infrastructură, să ia măsuri de creștere a sporului natural și îmbunătățire a pregătirii practice și profesionale a forței de muncă și de integrare a tinerilor care se află la finalul studiilor.

Ideea este că rolul acestui partid este să pregătească viitorul unei țări în care aceia dintre noi care au spirit de inițiativă și drag de muncă, să o ducem mai bine și să fim mai bogați!

În nici un caz rolul liderilor acestui partid nu este să o frece toată ziua pe la Antena 3, să devină penibili, încercând a doua oară ce nu le-a reușit din prima și să se alieze, vorba vine, cu tot felul de trepăduși politici inexistenți la un minim examen electoral.

Hachițele și istericalele prin care figuri precum Tăriceanu sau Chiliman sunt trecuți la index promovând niște neica nimeni, nu au să aibă decât o unică finalitate pe termen lung, și anume compromiterea prestației politice a partidului.

Iar datul afară din partid a celor care nu judecă la fel, specialitatea casei la PSD și PDL ,adică foștii feseniști, nu are nici o relevanță pentru viitorul acestui partid, deoarece liberalismul are o particularitate unică pe scena politicii românești, particularitate pe care toate celelalte partide care funcționează într-un sistem capitalist nu o au! Și anume, că poți fi liberal fără să fii membru al acestui partid, precum și viceversa, poți fi membru al acestui partid fără a fi liberal!

De aceea, după cum și istoria demonstrează prin nenumăratele aripioare ale PNL-ului de-a lungul anilor, spiritele liberale pot fi ușuite din partid, dar mai devreme sau mai târziu ele se vor regăsi cu mișcarea liberală pentru că ele sunt genetic componente ale ei. Și de asemenea, poți fi președinte al acestui partid fără a fi vreun liberal din născare și peste câțiva ani să lingi blide dintr-o sinecură ce funcționează în regim socialist, vezi cazul Stolojan.

Așa că, din calitatea mea de simplu membru liberal, încă nedat afară, am o rugăminte la liderii acestui partid: Apucați-vă fraților de guvernat și lăsați-l ciorilor pe Băsescu! Treceți prin Parlament legea cu TVA-ul la încasare și restul de legi economice necesare pentru repornirea motoarelor economiei, că altfel ne trezim în iarnă că nu o să avem bani pentru facturile de întreținere!

Faceți un pas în lături și lăsați-i pe Ponta, Voiculescu și Oprea să se merite unii pe alții! Că dacă mai stăm mult pe lângă ăștia, n-o să mai găsim culoar de fugă când o să ne podidească muștele care vin la rahat!

Comments are closed.