Avatarurile prinţului Pol şi ale prenţesei Lia

E groasă, ţaţo! Groaznice vremuri trăim dacă am ajuns ca acum, în prag de Sărbători, ,,osul domnesc” Pol şi zgârciul său, ,,prenţesa” Lia, împreună cu cel care-i înjunghia în ochi cotoiul blănos al Patriciei Kaas să aibe de suferit de pe urma mitocanilor de procurori români. Pas de respect cherrie!
Gentilul Remus, deontologul Andronic şi ordonanţa lui Tăriceanu au fost săltaţi şi duşi la beciul domnesc unde câteva ore mai târziu ar fi trebuit să le ţină de urât moş Pedală supranumit Prinţul Pol. Bărbat viteaz pe bază de obligaţie, prinţul Pol a dat un scurt spectacol în drumul său spre DNA arătând naţiei cu ce eroi s-a încumetrit beţivul de la Cotroceni. Având naturelul simţitor, Pol a dat ochii peste cap şi s-a prăvălit în braţele poliţiştilor precum beţivii care se aruncă sub o maşină în speranţa despăgubirilor de accident. De ieri, spitalul dă comunicat peste comunicat că ,,pacientul” este stabilizat şi bun de plecat dar el, nu şi nu, stă agăţat de tăblia patului precum rahatul de pantof.
Cred că a venit momentul ca avocatul poporului, stimabilul mutant Ciorbea, să-şi ia rolul în serios şi să investigheze care este vina spitalului în grabnica revenire în fire a inimii zburdalnice a cercetatului. Adevărat zicea senatoarea foamei, încercănata de Anghel, că DNA-ul îl vrea la zdup pe Şova doar aşa, de pamplaisir, ca să umilească Senatul. E vizibil că procurorii nu duc grija celor 135 de milioane de iepuroi speriaţi de banda lui Truică ci se îndeletnicesc cu prinţul Pol ca să aibă la activ, pe lângă toate ,,abuzurile” de până acum, şi crima de lezmajestate!